Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (43): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
TARKAN
Yazar Mesaj
popsi
Üye
**

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 11
Dil çıkaran  TARKAN

tarkan 2 klibini çekti pare pare albümün en derinlik taşıyan en ağır şarkısına. sıcakların bastırdığı insanların hareketlenmeye başladığı şu günlerde!!! tebrik etmek istiyorum nasıl bir stratejidir. kim akıl vermektedir......daha önce bu zekice davranışı haziran başında adı menekşeye paltolarla klip çeken levent yüksel yapmıştı.........bu yüzden şarkı gerekli saygıyı görmemişti kanımca... şimdi de bu .......şarkıya yazık.. kliple ilgili tek kelime yazmıcam.. şarkıya saygımdan..............
tamam metamorfoz geçiriyorsun basit gürültü patırtıdan uzak sadeleşiyorsun da bu sırada aklı da elden bırakmamak gerek.......
kanımca ..04:z:3412:s:o16:a:04

hepimiz patlicaniz hepimiz sezeniz...
24.04.2008 06:05
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
sezenkolik
Üye
**

Karma Puanı: 7
RE: TARKAN

"Pare Pare" Tarkan icin cok özel bir sarki oldugu icin 2. klip ona geldi. Koyu bir Tarkan hayrani olarak önce bende sasirdim, ama Tarkan kendini anlatan bu sarkiyla kendini daha iyi ifade edecegini düsündüyse ben saygi duyuyorum.

Cih@n
24.04.2008 17:42
kIran_kIrana
Üye
**

Karma Puanı: 28

Metamorfoz albümünü beğenmedim ben Tarkan'ın, sözleri çok çok zayıf...
Besteler de sıradan olsa bazıları, Ozan Çolakoğlu'nun düzenlemeleriyle öyle değillermiş gibi durabiliyorlar.
Güzel besteler de var tabii.
Kendi adıma Dilli Düdük (ki içerisinde 39038103 tane deyim-atasözü içermesine rağmen) dışında sevdiğim bir şarkı olmadı albümde.

Eski Tarkan'ı, hatta dududududududuyu bile mumla aratıyor.

24.04.2008 17:59
can
Üye değil

tarkanın ölürüm sana dan sonrası hikayedir.. :)

24.04.2008 23:08
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Lâl
Üye
**

Karma Puanı: 4

Mantık olarak ne alaka dedirtebilir insana tabi böyle yaz aylarında kışı hatırlatan çağrıştıran şarkılar.
Belki de kışın "karakış" olması, yaprakların döküldüğü mevsimin sonbaharın hüzünlü oluşu böyle anlamlar yüklememize neden oluyor.
Ama eğer şarkı güzelse, ki dillere dolanıp da o bar bu barda çalması değil bahsettiğim, insanın içine işlemesi ya da hareketliyse insanın içini kaynatması :)
Eğer şarkı bu anlamda güzelse, isterse Keksin bıçak kadar "damar" olsun yaz sıcağında bile üşürsün.
Ama şarkı güzel değilse birtakım stratejilerle doğru zamanda doğru şekilde sunarak beğendirmeye çalışırsın, zaten ne kadar başarabilirsin o da ayrı.
Şarkıyı dinlemediğim için bir yorum yapmıyorum, ama eğer gerçekten yüreğe dokunan bir şarkıysa isterse kutuplarda klip çekmiş olsun, eskimolar gibi giyinsin, şarkıyı dinlediğin mevsim çok birşey değiştirmez.
Ha eğer şarkı zaten öyle çok dokunmuyorsa Tarkan'ın eski bir şarkısına gönderme yapıp "yanlış zaman yanlış insan" denir :)

ne bedeli isterim ne hesap sorarım
25.04.2008 01:51
popsi
Üye
**

bazı şarkılar zordur. öyle onları kendi hallerine bırakmamak lazımdır..koruyup kollamak şefkat göstermek lazımdır......harneyse
insana hitap eden işlerde böyle şeylere profesyonellerin dikkat etmesi gerek... ... hele tarkancımın bu albümde linççe uğradığını düşünürsek......
şahsen paltolarla yazın sıcağında klip çeken birinden uzak dururum ....... normal bi durum değil yani.......

müzik ruh durumlarını düzenlemek için insanların kullandıkları bir''kendi kendini iyileştirme''aracıysa ben yazın ruhumu neşelendirmek isterim............

25.04.2008 06:13
kIran_kIrana
Üye
**

Karma Puanı: 28

Tarkan'ın uğradığı bir linçse eğer gerçekten çok da haksız eleştiriler olduğunu sanmıyorum. Yok sonra 750 bin dolar yılbaşında, 400 bin ytl bayramda falan...
Böyle lince can kurban.

25.04.2008 17:47
Tuğçe U.
Moderatör +

Grup: Moderatör +
Karma Puanı: 20

Pare pare klibini bugün izledim! Şarkıyı da klibi de çok beğendim.Saçı başı Tarkan'ın, eski "bizim" Tarkan izlenimini verdi bana..Çok hoşuma gitti valla:a:

26.04.2008 18:26
hukumsuz
Üye
**

Karma Puanı: 2

tarkan gibi büyük bir isim
Türk ve dünya müziğinde bu kadar yer etmiş bir isim
ingilizce albümden sonra tekrar böyle büyük bir hata nasıl yapar anlamadım
bir hayır vardır diyelim yine ve umutlarımızı bir öncekinde olduğu gibi
gelecek albüme bırakalım
inş.tarkan eski kafasına geri döner

Necm!
27.04.2008 00:10
popsi
Üye
**

tarkanın sounduna laf söyleyenlere selaaaam olsun alın bakıyım madonna ablanızın(madonna pop müziğinin geldiği son noktadır kanımca) ................
albümünü bakın bakayım dünya nerde nereye gidiyo... tarkan ne yapıyo dünya ne yapıyo....!!

ayrıca trt başta olmak üzere herkes açıklama yaptı o paraları vermedik diye ama öyle bi kin nefret var ki tarkana karşı medyada linç hafifi kalır..!!!!!!

arada bire klip çekilmiş madem buna klp çekilecekti niye pare pareyi harcadınız tekrar kınıyor kınıyor ve kınıyorum....

4.05.2008 18:37
Sayfa (43): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

Forum Copyright © 2002-2008

MyBB Group

biyografi   |    diskografi   |    haber   |    galeri   |    multimedya