Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sezen Aksu fanlari teknolojiden uzak midir?
Yazar Mesaj
1945
Üye
*

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Sezen Aksu fanlari teknolojiden uzak midir?

aslinda foruma da bu nedenle uye oldum! 20 milyon album satmis, sokakta kime sorsan sezen'in herhangi bir sarkisini ezbere bilmesi %90 ihtimal ve onu cok seven milyonlari olmasina ragmen sezen aksunun gerek discog.com'da gerek net ortaminda hicbir sekilde arsivi yok!

mesela yuksek cözunurluklu bir sezen fotosu bulmak deveye hendek atlatmaktan zor.

onlari gectim album kartonetlerini bulmak bile cile! kimsenin tarayicisi yok mu?

diger taraftan mesela neden sezen aksu icin özel urunler uretilmiyor. örnek olarak gulumse albumunde taktigi peruk. sezen aksu show'daki ledlerden yapilmis sezen silueti vs.

peki sezen aksu show kayitlari nerde?

neden kimse eline kamera alip sezen klibi parodisi yapmiyor?

yasayan bir efsaneyi arsivlemiyoruz ve ben buna uzuluyorum. kacirdigim noktalar olmussa lutfen beni bagislayin.

26.06.2010 06:41
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
hevi
Üye
**

Karma Puanı: 23
RE: Sezen Aksu fanlari teknolojiden uzak midir?

Katıldığım ve katılmadığım noktaları belirteyim hemen: )

Çözünürlülüğü yüksek fotoğrafları fazlasıyla var. Netten bunu bulmamak ilginç geldi. Zaten çok fazla fotoğraf çektirmiyor Sezen bu son yıllarda bulamamanızın ve ya bulamamızın sebebi bu olmalı. Sezen Aksu show'a gelince sıkı takipçilerin hepsinde var ama google dan aradığınızda bulamayacağınız kadar özel ve koyu kop koyu hayranlar tarafından saklanmakta. Ben bu noktada size katılabilirm çünkü bir konser kaydını ölesiye saklamak, bir tv. programını sır gibi el değmeden saklamak bana en başta Sezen e haksızlık edilmiş gibi gelir. yani neden Sezen Aksu lu bir Şaka programı sadece üç beş kişide bulunsun ki? ya da Sezen Aksu show bulunamasın ki ve ya ve ya eski bir konser bu kadar bulunmaz olsun ki? ama var ve isteyen bunu zaten edinmiş arşivlemiş bulunuyor.

Diğer konularda bu peruk mevzuyu hoş mesela: )

Yani Sezen hayranları teknolojiden uzak değildirde fazlasıyla bencil ve fazlasıyla abartılmış bu arşiv olayı. Paylaşmadan arşivi olmaz kimsenin. sadece bende dursun kimsede olmasın mantığı var bizde ve biz bununla Sevdğimiz ses haksızlık ettiğimizin farkında değiliz. Gerçi öyle hayranlar var ki hayatlarının merkezine oturtmuşlardır onu ve bunda da sakınca görmemektedirler. elllerindeki kayıtları paylaşmak istemiyorlar haliyle.

çooook sebep var.

katılmadığım noktalar pek azmış yazınca fark ettim: ) teknolojiden uzak değiliz ya: ) ve Sezen çektirse illaki bulunur çöznürlülğü yüksek fotoğrafları elimizde ve herkeste: )))

"Sahilde gitar sesleri ay ışığında yaz gecesi"

En son düzenleme: 26.06.2010 07:22 hevi.

26.06.2010 07:21
1945
Üye
*

Karma Puanı: 0

ben sezen'in hakkini yedigimizi dusunuyorum!

cok buyuk haksizlik ediyoruz! youtube'da sezen aksu yazdiginizda birbirinden alakasiz seylerin cikmasi bir yana elle tutulur, ese-dosta gösterilir dogru duzgun birseyler bile yok.
tabi burda beyaz show ve seffaf oda performanslari geciyorum. iyi ki birileri bencilligine yenik dusup onlari da saklamadi.

cözunurlugu yuksek fotolara google'da bulunur demissin fakat cidden birkac (evinde cekilmis/yaz bitmeden albumu icindi sanirim) foto disinda birsey bulamiyorum. git albumunun kapaginda ki o guzel fotosunu da tarayicimdan gecirip uzerinde cok ugras vererek poster boyutlarinda cözunurluk kaybetmeden duzeltebildim. yani anlatmak istedigim bir acidan da bu!

mesela;

cok buyuk oldugu icin(100 cm) böyle kucultup yolladim.

arsivlerinizi acin n'olur! bir efsaneye haksizlik ediyorsunuz.

diger taraftan bir konser dvd'si istiyorum! senfoni orkestrasi ile... gulumse'de yaptiklari gibi, yeni duzenlemelerle. cok mu olur yani! kimse de gidip kulagindan cekmiyor mu sezen'in "yeter ettigin bir dvd vakti gelmistir." diyerek?

cok dertliyim!

En son düzenleme: 26.06.2010 19:26 1945.

26.06.2010 19:24
sezua
Üye
**

Karma Puanı: 26

ben de katılıyorum 1945'e..
Özellikle şu bahsettiğin ''özel olarak üretilmiş ürünler'' kısmına..
Ki o kadar çok malzeme var ki ona ait..onu çağrıştıran..
peruklar,gözlükler,eldivenler,pipolar,gümüş takılar..
Madonna,Michael jACKSon,beatles vs..Onlara ait dünyanın heryerinde baskılı tişörtler,hediyelik eşyalar,şapkalar vs üretiliyor..hayranları giyiyor,saklıyor..Bizde böyle alışkanlıklar yok malesef..sadece Sezen için değil...Diğer çoğu sanatçı için yok..Kendimiz için bişeyler yapıyoruz sadece..internette resim,video vs..Ama dediğin gibi bence de olması gerekenler söylediklerin..

Seviyorum Seni Sezen...Seni Seviyorum Sezen..
4.08.2010 21:08
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

Forum Copyright © 2002-2008

MyBB Group

biyografi   |    diskografi   |    haber   |    galeri   |    multimedya

günlük    |    site hakkında    |    e-posta gönder

Sezen-Aksu.com 2002-2008